Monday, November 07, 2016

Workshop schedule 2016

(Dutch) Ben jij ook helemaal fan van Mixed Media, Scrapbooking en Project Life? En lijkt het je leuk om nieuwe technieken te leren? Kom dan gezellig langs in mijn studio in Tilburg!

Materiaalkosten 22 euro inclusief alle benodigheden die wij gebruiken tijdens de workshop.

Dus geen gesleep met het openbaar vervoer want in de studio is alles aanwezig! Kwasten, lijm, scharen, verf, de Fuse, de Minc...Noem het maar op of het is er!

In elke workshop zitten verschillende technieken verwerkt waardoor je unieke pagina's zult meenemen naar huis. Dol op flapjes, fusen en dingen uitsnijden? Of altijd al willen leren hoe je dit moet doen? Ik laat het je graag zien! Alle workshops zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Iedereen krijgt genoeg uitleg en aandacht om de technieken goed onder de knie te krijgen.

Doe je ook mee? Stel je vragen of geef je op via fauvevanmaanen@gmail.com

Agenda:

12 November Project Life Stempelen
13 November Sunday Crop 10.00-16.00
19 November Project Life met de Fuse
20 November Scrapbooking in lagen
27 November Project Life Sinterklaas

3 December Project Life Cut it out
4 December Mixed Media met Gelatos
10 December Project Life DIY
11 December Project Life Embellish it

Vanaf 15 November is er elke week een cropdag op Dinsdag avond van 19.00 t/m 21.30. De kosten hiervoor zijn €5 euro en is inclusief koffie/thee en wat lekkers. Ook kun je tijdens de crop gebruik maken van mijn materialen zoals stansmachine, ponsen, Fuse, Minc en meer!

Project Life Stempelen:
Heb jij ook zoveel stempels? En gebruik je ze niet vaak genoeg? Ik ga je tijdens deze workshop laten zien hoe je jou eigen hippe kaartjes kunt maken met stempels. We gaan achtergrond kaartjes maken, titels stempelen, stempelen in lagen, stempels mixen en nog veel meer. Ook krijg je tijdens deze workshop een uitgebreide uitleg over de verschillende soorten inkt en waar deze het best voor geschikt zijn! Je maakt tijdens deze workshop 2 complete 12x12 inch pagina's.

Sunday Crop:
Een hele dag gezellig samen creatief zijn en ideeën uitwisselen in mijn studio. Ook kun je tijdens deze crop de materialen in mijn studio gebruiken zoals de Fuse, Minc, ponsen en meer! Deze crop duurt van 10.00 tot 16.00 en is inclusief lunch, drinken en iets lekkers. De kosten voor deze crop zijn €10,00 en aan het eind krijgt iedereen nog wat leuks mee naar huis van een bekend Scrapbook merk.

Project Life Fusen:
Veel mensen hebben de Fuse ongebruikt in een lade liggen. Zonde! Misschien was je eerste ervaring met de Fuse geen succes of ben je er gewoon nog niet aan toegekomen... Maar ik zal ervoor zorgen dat de Fuse bovenaan jouw verlanglijstje staat aan het einde van deze workshop! Tijdens deze workshop zullen wij vormen fusen, eigen indelingen maken, een shaker frame maken en nog veel meer. Ook krijg je een uitleg over het werken met stansen, de verschillende opzetstukken en Fuse ondergronden. Je maakt tijdens deze workshop 2 complete 12x12 inch pagina's.

Scrapbooking in lagen:
Mijn grote liefde is en blijft toch Scrapbooking in lagen op 12x12 formaat. 12 jaar geleden ben ik deze hobby begonnen toen ik aan de slag ging met mijn baby album voor Julian. En tot de dag van vandaag heb ik er nog steeds plezier in! In deze workshop wil ik mijn enthousiasme voor deze hobby delen en laat ik je verschillende technieken zien over het werken in lagen. De mogelijkheden met papier zijn eindeloos! Ik leer je hoe je kunt beginnen op 12x12 inch formaat zonder dat dit te overweldigend is. We gaan aan de slag met de pagina indeling en hoe je jouw foto kunt benadrukken op je layout. Je maakt tijdens deze workshop 1 complete 12x12 inch layout.

Project Life Sinterklaas:
Ben jij net als mij een echte paparazzi en maak jij ook zoveel foto's met Sinterklaas? Neem je mooiste foto's dan mee en maak een geweldig  verslag over pakjesavond, de intocht en al het leuks wat komt kijken bij Sinterklaas. Wij gaan aan de slag met een geweldige Sinterklaas kit en maken tijdens deze workshop een leuke pocket, slinger, banner en meer. Na afloop zul je naar huis gaan met twee complete en feestelijke 12x12 pagina's.

Mixed Media met Gelatos:
Gelatos zijn geen ijsjes maar een soort krijtjes van Faber Castell in prachtige kleurtjes. Deze unieke krijtjes kunnen gebruikt worden om  pasta's, watercolors en sprays te maken. Tijdens deze workshop gaan wij aan de slag met stencils, embossing folders, stempels en meer om verschillende effecten te creeëren. Na afloop ga je naar huis met een complete 12x12 pagina.

Project Life cut it out:
Wil jij net even wat anders? Iets unieks  toevoegen aan je pagina's? Dan is dit de workshop voor jou! Tijdens deze workshop draait het allemaal om het uitsnijden van papier. Opengewerkte kaartjes? Yes Please! We gaan aan de slag met dies, ponsen, mesjes, scharen, vellum en papier om onze saaie kaartjes tot leven te wekken. Denk aan geometrische vormen, hashtag, frames en nog veel meer leuke vormen om uit te snijden. Je maakt tijdens deze workshop 2 complete 12x12 inch pagina's.

Project Life DIY:
DIY/Do it yourself zegt het al een beetje. Tijdens deze workshop gaan we ons richten op het zelf maken van onze materialen. De kaartjes, embellishments en titels gaan wij zelf maken en/of versieren. Iedereen kan een stickervel kopen, maar het is toch veel leuker om je eigen stickers te maken? Dit en meer leuke technieken komen allemaal aan bod tijdens deze creatieve en "out of the box" Project Life workshop. Na afloop ga je naar huis met 2 complete 12x12 inch pagina's.

Project Life Embellish it:
Ik ben dol op embellishments. Al die leuke stickers, enamel dots en tapes wil ik allemaal hebben. Hou jij er ook van om je pagina's aan te kleden? In deze workshop gaan wij dies, stempels en markers gebruiken om onze eigen embellishments te maken. In combinatie met gekochte embellishments zullen wij onze  pagina's op een mooie en stijlvolle manier versieren. Tijdens deze workshop zul je 2 complete 12x12 inch pagina's maken.

No comments: